Evernotemeetup

Evernote Meetup

I går löpte den första Evernote träffen i Stockholm av stapeln. Vi var 9 stycken glada användare som träffades för att utbyta tips och få ge input till Evernote själva som deltog via Skype i form av Jakob Bignert som är Product Manager hos Evernote i San Fransisco. Platsen var Raring Design (Tack till Jeroen Wolfers!)

På programmet stod förutom en presentation av oss alla som var på plats, och hur länge vi använt Evernote en genomgång av hur man kan organisare upp sin Evernote som Anders Abrahamsson gjorde. Själv visade jag hur jag använt Evernote vid de konferenser jag deltagit i, men också smarta tips som t.ex. att ha en mejl adress för Sjbiljetter som laddas in direkt till Evernote. (Jag har t.o.m. visat upp min biljett på datorn för konduktören och det fungerade utmärkt) Jag demade också Livescribepennan som är ett sätt att göra smarta anteckningar med både ljud och handskrivna anteckningar.

Anders Abrahamsson drog också en information kring Licorize vilket är ett utmärkt komplement till Evernote speciellt i GTD sammanhang. Jag kommer att återkomma längre fram till Licorize när jag har satt mitt arbetssätt i den.

Här kan du se de livestreamade Bambuser sändningarna från kvällen!

Jeoren har skrivit en bra artikel här: http://macworld.idg.se/2.1038/1.361211/evernote—sa-far-du-ordning-och-reda-pa-ett-kick
Jag har skrivit många artiklar om Evernote också, bla denna: http://sporringsocialmedia.com/evernote-a-tool-with-many-faces/