Socialmedia Day i Uppsala

Socialmedia Day i Uppsala

I morgon är det Socialmedia Day i Uppsala. Då kommer Social Media Club i Uppsala att tillsammans med Sensus ha en halvdags Unconference eller som man nu säger på Svenska knytkonferens. Egentligen så är det så att agendan sätts av deltagarna på plats, men här har vi valt att lägga in några pass redan innan i en grid.

Evernote – En Swiss army knife

Jag kommer att hålla ett pass om Evernote med titeln: “Evernote – – En Swiss Army Knife för alla som vill arbeta smartare” För det är så jag ser på denna fantastiska tjänst. Och jag kan inte förstå att man inte lär ut användande av Evernote i skolorna. Men, det är kanske förmätet att tro att ett riktigt bra verktyg ska kunna användas för lärande.
För egen del har det också inneburit att jag har varit tvungen att titta på hur jag egentligen arbetar med Evernote själv, vad jag ser för möjligheter och vad jag skulle vilja se för några förbättringar i framtiden.

 

Har under dagen läst en hel av vad andra skriver om sitt användande bland annat på LinkedIn gruppen för Evernoteanvändare Och här finns det mycket intressant att hämta, kan också rekommendera att man skaffar Brett Kelly’s Evernote essentials som är en e-book kostar $25, man kan också hitta en mängd bra saker på Evernotes egen blogg

Men till dess jag kommer med en egen bok i ämnet kan jag bara önskar er alla:

“Happy Evernoting!”